: Så här är det

under två veckors tid har Wilja varit dålig, eller rättare sagt under den senaste månaden har hon inte varit som hon ska. Varit jätte arg, sur, gnällig, missnöjd, inte sovit bra osv osv. Sen börja spyor varannan dag. Hon sov konstiga tider, sluta äta, sluta bajsa, kissa dåligt. Sen åker hon på hög feber och blir utslagen. Jag kände på mig att det inte stod rätt till. 4 st samtal under en vecka till läkare, sjukupplysningen och bvc. Sista samtalet blir jag nästan arg och KRÄVER att få en läkartid hos våran husläkare. Vips så hade dem en tid redan samma dag ( ??? )
Mycket riktigt. Wilja är sjuk ! och inte så lite heller !
jag har under 1 års tid kämpat med hennes sk astma. Vilket jag fortfarande tror är helt felbedömt. Ska kräva en utredning från hennes läkare från Barnspeciallist mottagningen.
Efter besöket hos husläkaren blir vi skickade direkt till Barnakuten i Uppsala för fler provtagningar. :(
Barnläkare är underbara människor. Han sa dock. "hon har en mkt elakat virus i kroppen, som antingen kommer gå på hennes lungor eller visa sig på annat sätt inom kort" så fick vi antibiotika, som ska kunna stoppa att det går ner i lungorna. OCH... jag har tjatat som fan på hennes läkare och frågat 100 ggr om hennes "astma" kan gå ner i lungorna. Neeeej har jag fått som svar då.
Mycket riktigt. Jag anade rätt. IGEN !
jag har varit sömnlös i många nätter. Jag har torkat spyor och vaggat mitt barn nätterna igenom, jag är helt slut. Men när man fäller tårar får man skäll.
Jag är så glad över mina fina vänner som brytt sig om Wilja och är måna om oss... tack NI vet vilka ni är ♥
Nu har jag bestämt att Wilja ska bli frisk...
Jag håller tummarna ♥ Hon är mitt allt !











Kommentarer
Postat av: Helen

Vad jobbigt för Wilja. Men vad 17 ska man säga om läkarna? De ska ju föreställa specialister. Man måste verkligen stå på sig om man inte litar på vad de säger.

Stor kram till lilla sjuklingen, hoppas hon snabbt blir bätre.

Helen och Leo

2010-12-18 @ 16:13:59
URL: http://leolejon.blogg.se/
Postat av: Eve

Men herregud, vad är det för inkompetent läkare som sagt det där om astma? Det ÄR ju en lungsjukdom(lite svårt att ha astma någon annanstans än i luftvägar/lungor). Vet ju vem som helst som läst medicinsk grundkurs tillochmed.

Jag hoppas verkligen att antibiotikan funkar på lillstumpan och att ni får rätt hjälp! Tycker faktiskt du ska anmäla läkaren OCH upplysningen till Socialstyrelsen, för sådär får det inte gå till.



KRAM! <3

2010-12-19 @ 23:29:54
URL: http://eveseden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0